Service Management

Ben je een dienstverlener? Heb je bijvoorbeeld een interne servicedesk? Of run je een helpdesk? Dan doe je aan service management. Je bedient je (interne) klanten en streeft altijd naar een perfecte dienstverlening. Zijn je klanten tevreden? Dan ben je ook tevreden!

Neo4Z ondersteunt jouw dienstverlening optimaal. Je kunt alle incidenten en wijzigingen (tickets) van alle afdelingen (bijvoorbeeld ICT en facilitair) aanmaken in Neo4Z. De –(onbeperkt) zelf aan te maken- oplosteams handelen de tickets eenvoudig af, en stellen daarmee automatisch de aanmelder op de hoogte van de afhandeling of voortgang.

Hiermee houd je je klanten goed op de hoogte en voelen zij zich gehoord en geholpen!

Tickets

Neo4Z beschikt over een zeer uitgebreid en volledig zelf in te delen ticketsysteem.
Met tickets is het mogelijk om te verwijzen naar een record van werk dat is uitgevoerd (of moet worden uitgevoerd) door de IT-ondersteuningsorganisatie, problemen op te lossen en verzoeken van gebruikers te behandelen.

IT-tickets zijn belangrijk voor jouw bedrijf omdat ze een register bijhouden van alle bewerkingen en ondersteunende activiteiten die plaatsvinden om de IT-omgeving draaiende te houden en zo waarde toe te voegen aan het bedrijf.

In Neo4Z worden tickets vastgelegd op één centrale plaats, waardoor ze worden opgeslagen, beheerd en bijgewerkt kunnen worden wanneer het probleem of de activiteit is opgelost. IT-helpdesks kunnen de tickets gebruiken om interacties met gebruikers vast te leggen en vast te leggen.

Classificeren

Wanneer een ticket wordt aangemaakt in Neo4Z, is het mogelijk om deze te classificeren als bijvoorbeeld een type Incident, Change, Informatievraag en logging (je kunt dit zelf beheren). Vervolgens kan het ticket toegevoegd worden aan een categorie en bijbehorende subcategorie. Deze gegevens zijn direct te bekijken in het overzicht van tickets.

De geschiedenis van tickets wordt bijgehouden, waardoor altijd te achterhalen is welke persoon welke acties uitgevoerd heeft. Ook kunnen tickets als vertrouwelijk gemarkeerd worden, waardoor het ticket niet voor iedereen inzichtelijk is.

Volledig aanpasbaar

Het overzicht van tickets kan volledig naar eigen wensen ingericht worden. Een manager die inzicht wilt hebben in alle openstaande tickets en de urgentie hiervan, een support medewerker die bezig is met een specifieke categorie of een medewerker uit de business die tickets van een bepaalde leverancier behandelt – alles is mogelijk! Elke individuele gebruiker kan dit voor zichzelf inregelen om zo goed mogelijk aan zijn of haar persoonlijke wensen te voldoen.


De ontwikkelaars van Neo4Z staan graag in contact met de klanten en staan altijd open voor verbetersuggesties. Indien er vragen zijn over ons ticketsysteem en de vele bijbehorende opties, horen we het graag!